MVC

Då har jag varit på MVC och träffat min super goa barnmorska. Började med en pratstund om dom olika krämporna och hon rådde mig att vila vila och vila.
Efter det kollade hon blodtrycket som var precis som innan helt perfekt.
Mätte magen som var 32 vilket betyder helt normalt och den följer sin kurva.
Sen kände hon hur bebisen låg och lyssnade på hjärtljudet, hjärtljudet var 140 vilket det var förra gången också.
Bebben låg med huvudet snett neråt och ilsknade till när hon kände och klämde för då satte den igång att kikka kan ni tro.
Fick nu tre nya tider, ska ju gå lite tätare nu i slutet. Sista tiden blev den 3 maj för hon hoppades det skulle bli bebbe lite tidigare , men vi får väll se.

När det var klart på MVC körde jag in om affären och handlade lite, i dag blir det kassler , potatis och mimosa sallad på barnens önskan. Ska bli gott!
Köpte även en burk som jag tyckte va fin, kanske inte så mycket för vi behöver den utan mer för den liksom var söt....Lars blir galen på mig. Tar nog en bild på den senare så ni får se!

När jag kom hem kröp jag ner i sängen och vilade , somnade inte riktigt utan låg liksom i dvala. Men jag fick ju vilat kroppen i alla fall.

Oliver har varit hemma i dag eftersom han är förkyld. Stackars tutte, han sov så gott på soffan när jag kom hem från BVC, nu har Lars och han varit hos frissan eftersom Oliver hade klipp tid i dag och verkligen behövde fixa kaluffsen. Han blev så fin så fin, nu ligger han i badet och blir av med lite stickiga hår.

Lars har tagit tag i dammsugaren, han är bäst! Själv har jag dammat så nu är här snart riktigt hyffsat igen!

NU ÄNTLIGEN är vår dröm barnvagn betald och beställd, känns verkligen toppen. Den är super bra på alla sett, vi har ju varit nere i Lund och kollat, kännt och klämt och provkört. Vi älskar den!!!!!!!!!!!! Bebben kommer ligga där och åka omkring som en riktig prins eller prinsessa!!

Vad tycker ni är den inte fin?

Jag har funderat o jag vill gå ut med denna bloggen till fler, beslutade nu att det ska jag göra. Men vill man inte läsa mitt dravell eller läsa om bebben och väntan då behöver man inte besöka denna blogg.
Jag har ju skrivigt lite dagbok innan på vår hemsida, men det kändes fel att  skriva så mycket bebis snack där när det igentligen är en sida om hundarna. Så därför valde jag att göra en ny som heter Väntans!

Nu slutar Linnea snart skolan, hon går ända till tre i dag. Vi tar nog en liten fika när hon kommer hem skulle jag tro. Lars och Oliver hade köpt ett gott franskbröd(stavas).

Har annars inga större planer men funderar på att gå ut i trimmet och "fixa" vår frisyr på Tindra hjärtat.

Och till sist , jag blir jätte glad för en komentar!
Ha det!



Kommentarer
Malin Johansson

Hej Susanna!

Vad roligt att följa bebisen alla alla bestyr innan förlossningen i denna blogg =)Vilken mage du fått, det var ju ett tag sen vi sågs! Jättefin vagn, lyx för bebben =)

Här kommer jag att kika in då och då!

kramar till er!

2011-03-16 @ 16:22:28
URL: http://cockerbloggen.blogspot.com/
Carina Ward

Så fin mage du har. Kommer ihåg hur gott jag mådde när jag gick i väntans tider(efter illamåendet försvunnit). Hoppas du också gör det. Lycka till.:)Kram

2011-03-17 @ 06:22:20
@nna

Hej!



Vilken tjusig vagn ni har beställt!

Jag tyckte det var en djungel att välja vagn....



Sköt om dej!



Kram

2011-03-22 @ 11:40:21
URL: http://www.seapower.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0