Vecka 31

Jaha då var det lördags morgon den 5 Mars. Började med att släppa ut 5 nödiga glada hundar. Sen blev det full fart till kaffekokaren för att sätta på några koppar.
Där efter satte jag mig vid datorn och kollade igenom FB och lite andra sisor jag alltid kollar.
När jag öppnade mina mail hade ett nytt vecko mail kommit, du är nu i vecka 31. Tänk bara 9 veckor kvar till BF.

Natten som varit har varit som dom flästa andra , ont ont ont i min kropp. Vaknar av att mina höfter värker och jag kämpar mig runt som en val för att komma på andra sidan. Tur ingen ser mig.... Att sen ha en överkelen Harriet som ligger på täcket gör inte saken lättare, tror till och med att jag tryckte ner henne på golvet med en fot i natt, stackars Harriet!!!
Tack oc lov sov dom andra 4 på golvet....duktiga vovvar det. Men Harriettan är ju speciell så hon får ju sova i min säng men ibland brister tålamodet och hon åker ner.

Nu har jag varit vaken några timmar och börjar redan känna mig lite trött igen , får bli en daglig vilo paus sen. Är så gött att få slummra någon timme på dagen.
Just nu vaknade Linnea och kom ner , stackaren blev säkert väckt utan Albin och Ezter som precis busade , tur att någon är pigg och glad. Brukar vara tetiga på morgonen , dom väntar på sin frukost så den ska dom väll snart få.

Lars och Oliver sover fortfarande , kul för dom!! Linnea satte sig vid tv:n och myste, hon är duktig min stora tjej.

Funderar på att ta lite bilder på grejorna vi köpt till bebben , inte för det är så mycket men ändå. Ska även tvätta lakanen , kläderna och så. Men ännu är det gott om tid.
Finns en hel del som vi fortfarande skulle behöva så som skötbord och inte minst barnvagn....gud vad det kan stressa mig. Ser mig själv körande med bebben i trillevagnen , ha ha. (Den vi har hundburarna på när vi är på utställning). Nja så illa ska det väll ändå inte bli hoppas jag. Men med tanke på leveranstider så börjar man ju oroa sig lite.

När jag tittar ut genom fönstret i dag skymtar faktiskt solen , blir det en fin dag i dag månne?? Hoppas! Har inga speciella planer mer än som vanligt städa och vila. I kväll ska vi till Lars bror Magnus och hans sambo Linda och deras vovve Tjabo. Ska bli riktigt sköööönt att komma bort, är så jäklas trött på att inte göra något. Känns ofta som varje dag är sig helt lik här i detta hus. Finns så mycket jag vill göra men antingen har man inte råd eller så pallar inte kroppen. Längtar massor efter att träffa en del gamla vänner men många verkar ha fullt upp just nu och ingen nappar på en fika.
Men på onsdag nästa vecka , då får jag fika besök av en riktigt glad och härlig tjej som är i samma läge som jag nämligen Gravid. Det ska bli mysigt!!!
Nä nu får jag väll sluta och ge dom utsvultna stackars hungriga vovvarna lite mat.

Oj där fick jag en ordentlig kick i magen av bebben den kanske också är hungrig. Hum dags för frukost för mig med kanske, ha ha.
Ha det gott!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0