Måndag igen!

Då var det måndag igen. Helgen har gått fort trotts att det inte hänt något speciellt.
I går skrev jag ju om att Linnea och jag skulle och titta på fotboll, det gjorde vi. Det var trevligt men som alltid där jätte blåsigt. Munka slog Skälderviken med 3-2 och Oliver gjorde ett mål. Jättekul att se och han blev så glad!

På vägen hem körde vi och handlade vad vi skulle ha till middag , det blev grillspett med starka korvar , paprika, svamp och lök. Till det hade vi potatisgratäng och lite olika såser.

Efter Oliver varit hemma och tagit sig lite och äta åkte han till en kompis, Linnea var hemma. Hon var på rummet och pysslade , städa gardroben och lite sådant. Det är bra för det behövs!! I dag ska jag försöka få dom att dammsuga där uppe och göra sina läxor så man slipper sitta sista dagen med dom....vilket har hänt lite väl ofta här nu.

Det är väldigt fint väder här i dag och Lars är ute och pysslar. Tyvärr har "bönnerna" också varit ute och pysslat på sitt vis och det luktas att vi bor på landet om man säger som så...

Nu på förmiddagen har jag vilat lite, har mycket sammandragningar och grejs i magen. Vet inte vad det ska leda till. Vi får väll se. Jag vet ju att det kan va så här rätt länge men jag undrar......

I dag halv tolv ska jag träffa Mamma på  Maxi, ska handla lite mat. Är så skönt att handla med lilla mamma då får jag lite ider och hon tippsar på vad vi kan ha till middag. Skönare att vara två nu när jag annars bara drabbas av hämlängtan och inte får handlat något vettigt alls när jag är i väg.
Något jag är sugen på så är det melon, frukt och grönsaker. Precis som hela kroppen skriker efter det. Får nog bli lite sådant gott i dag.
Ska även köpa hem glass då jag i går var så sugen på det att jag höll på att bli tokig och inte hade vi någon hemma mer än glassbåtar vilket jag ju inte vågar äta. Kan ju finnas nötter i.

Nä nu ska jag göra mig klar och redo för en runda på Maxi men önskar er en bra dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0