Nä då!

Vi är hemma igen från Halmstad, blidde inget i dag hellre.
Fick börja med ctg remsa och allt var bra med bebben, det är ju tur.
Sen fick vi träffa en annan doktor i dag, en blygare typ som pratade så tyst att vi fick va på hel spänn för att höra vad han sa. Han frågade lite och jag berättade bland annat om tabletterna jag fick i tisdags.  Dom har jag ju inte vågat ta mer.
Sen ville han känna på den där livmodertappen, samma som sist helt omogen blääää och jag som verkligen känner mig helt övermogen!!!!!

Förklarade om igångsättning bla bla bla.... och frågade om vi ville komma nästa vecka igen. NÄ TACK det vill vi inte, nu får det bli som det någon gång borde ju den här bebben vilja utav sig själv och har jag lidigt nu i 100 år kan jag väll lida i 100 till.

Hade jag bara inte haft så ont och inte varit helt slut så jag orkat göra något vore det ju inga problem. Men när varje dag är en kamp och skit jadå är det inte så kul.
Önskade jag orkade greja här hemma , fixa med vovvarna, åka på roliga saker , fixa grill fester mm men ack nej här går jag från datorn, till toa, till soffan till toa , från toatill datorn och sen ut och kollaläget sen fort in på toa för att sen lägga mig lite sen när jag reser mig jag då måste jag ju gå på toa.... en gång om dagen brukar jag orka åka till affären och handla, handlar aldrig allt jag ska eftersom efter en liten liten stund måste jag hem på toa och har drabbats av hemlängtan.
Visst låter det väll väldigt roligt eller?

När det sen äntligen blir kväll ja då är det hockey vm:s skit på tv eller inget annat kul. Nä alla gravida borde få hyra gratis filmer på telia eller hur, det vore ju ändå en liten tröst.
Å så blir kl elva och man ska gå och lägga sig efter att ha sett BB vilket jag är trött på, retar mig på en viss människa där inne som skriker och skrattar att jag får lust att lappa till henne genom rutan...
Brukar läsa en stund och sen somna men vaknar efter ca en halv timma till timma och då börjar det om, toa , gå omkring , lägga sig , sova 30 minuter för att sen vända över denna mega kroppen och vad händer då? Jodå jag måste upp och kissa.

Ja sen håller det på så till halv fem fem när jag ger upp oc går upp och släpper ut  vovvarna och sätter på kaffe och kollar runt på datorn.
Så håller det på!!!!!!!!!!!!!!

Jag vet att vi kommer få något fint för detta men just nu är det svårt att fatta och tänka på, jag vill bara vara MIG SJÄLV!!!!!!
Som jag skrev på FB innan i dag kommer nog Lars snart söka efter en ny sambo, stackars honom får göra allt och dessutom få en liten skopa av mitt humör som inte alltid är på topp.
Men om det blir så  kan jag varmt rekomendera honom , han är bäst på allt! Värdens bästa pappa , kan fixa i trädgården , lägga sten , måla , bada hundar , gå med hundar , laga mat , dammsuga , tvätta mm mm. Han är ett riktigt kap och jag hoppas han står ut, för visst är detta väl ändå lite hans "fel" också fniss!!!

Mina stackars små barn Linnea och Oliver är så duktiga och hjälpsamma. Dom snäser jag av och är nästan elak mot, fy fy fy fy på mig. Känner själv att det bara hoppar ut saker ur munnen som jag inte menar. Nä jag önskar jag kunde koensera dom med nya mobiler , stuttsmattor, pool och lite annat.

Sen mina stackars vänner som ringer , skriver och sms:ar och jag orkar knappast svara, gud vad jag är glad för dom. Men jag visar det inget vidare just nu, tvi vale vilket rutten sill jag är. Hoppas innerligen ALLA kan förlåta mig och ha översende med mig just nu.

Nu i eftermiddag har vi lämnat Oliver hos farmor och farfar , han ville sova där. Linnea , Lars och jag ska grilla i kväll det ska bli så gott och mysigt. Vi har ju helt otroligt härligt väder här nu igen.

I morgon ska jag göra allt jag kan för att skriva en massa positiva och roliga saker här i bloggen. Ha nu en god kväll alla och till alla mina vänner och familj NI ÄR BÄST!!! Förlåt mig!!!


Kommentarer
Lotta

Men gumman.. någon rutten sill är du inte!!! det är väl helt förståligt att man inte orkar svara och messa tillbaka till alla, det förstår vi, så bry dej inte om det du.. bry dej bara om att ha det så bra du bara kan och mys på så gott det går, för om någon är värd det så är det du lilla gumman!! många kramar till dej min fina vän

2011-05-06 @ 17:59:28
Linda

Oh vad besviken jag blev när du skrev att ni fick åka hem igen :-( e så sugen på att handla bebiskläder o snusa bebisdoft :-) men håll ut snart blir det bra!

Kramisar

2011-05-06 @ 22:48:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0