14 Oktober

Så här känner jag mig.



Ja som en slokande blomma. Uttorkat , trött, tråkig, ledsen och törstig.

Ja det är väll dags igen, en dålig period. Borde va lycklig och ta till vara på varje dag men ack nej jag tycker det är tråkigt.
Det är som någon knycklar i hop mig och bröstet dras i hop. Vad fasen är det för fel på mig.
Tror det är brist på roliga saker att göra eller se fram i mot. Det händer verkligen inget här. Jo det vanliga, ta hand om barnen , hemmet bla bla å självklart älskar jag dom men jag saknar något.

Skulle behöva komma hemmifrån och se något annat och träffa folk. Men det blir inte mycket med det.

Just nu är jag sjukt ledsen att inte vi ska på cocker utställning denna helgen, fan jag vill också. Jag jagar inte resultat och poäng utan bara att komma ut se folk se hundar höra skvaller och leva livet. För det är just det som är det roligaste jag vet. Jag älskar det även om det inte alltid går bra och även om man träffar på allamöjliga lustiga personligheter så älskar jag faktiskt det!!
Att förbereda, planera , packa och åka. Att sova borta i en ruggig liten stuga med några övertända cockrar. Snacka med lite kul folk, ha förväntningar och åsikter.....

Men ack nej, denna helgen ser ut så här. Lars och Oliver ska och se Rögle spela i kväll , vilket innebär vi tre brudar här hemma....
I morgon har Oliver hockey match, hela familjen åker dit . Detta bara för att jag inte ska kvävas här hemma. Inte min favvo sysselsättning men nu griper jag efter varje halmstrå till "något kul". Ja till och med så jagkan tänka mig att köra och tanka bil fan bara för att göra något....ni förstår!!! Jag hatar i vanliga fall att tanka.

På söndag ska Lars i väg några timmar och då är det bara att va hemma.

Det va den helgen....hoppas innerligen eran helg blir roligare.

Fan nu känns kroppen som ett stort jäkla öppet sår igen!!!!!

I dag fyller min kära vän Helle år, skulle haft träff med henne och Alexandra i dag. Men eftersom Effi är förkyld vill jag inte utsätta deras små bebbar för det och det får bli en annan gång.
Å inte får jag fira Helle i dag , det känns också så tråkigt. Men jag hoppas hon får en bra dag och det tror jag säkert.

Nä nu ska jag bespara er min klagan men fasen vad gött det är att få det ur sig!
Till sist en bild på lilla prinsessan som fyllde Kött den 12 , alltså 5 månader. (då man ju rekomenderar att börja äta kött därav kallar jag det att hon fyllt kött)
Ha en bra helg!



Kommentarer
theres,

2011-10-14 @ 15:59:03
therese

hej vännen,trist att du känner dig "vissen". Börja att jobba några extra nattpass så bryter du kanske mönstret lite...kram på dig och hoppas du piggar på dig(har nu följt din blogg men aldrig skrivit så visst va jag duktig...??!!)

2011-10-14 @ 16:01:47
Lotta

hej gumman<3

Jag vet precis hur du har det, jag kände likadant när jag var hemma och var sjukskriven. Varje dag ser exakt likadan ut och det händer aldrig något som bryter.. det kan göra en galen och jag mådde skitdåligt och tyckte att allt var pest ibland. jag har inget bra botemedel att erbjuda, mer än att finnas här. Jag önskar att jag varit miljonär.. då skulle vi åkt till något mysigt ställe och bara skrattat, snackat skit och druckit goda drinkar:) Puss på dej min kära<3

2011-10-15 @ 10:50:54
URL: http://www.lottaloppan.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0