Man kunde....

Så där ja,  nu har Linnea och Oliver blivit hämtade. Dom är nu på väg till Falun för att hälsa på Ängelin, vår fina lilla Ängelin.


Tvi jag fick en liten klump i halsen nu när jag tittar på bilden. Hon är en så go vovve. Men vi vet ju att hon har det bäst där hon är nu och hon betyder så otroligt mycket för dom som har henne nu. Dom sa sist vi pratade att hon är det bästa som hänt dom. ♥ Härligt!

Tyvärr är Lill loppan Effi förkyld, stackars liten.Blir så jobbigt att äta och allt möjligt.  Vi hoppas det inte blir så farligt för henne!

Ja tänk så mycket man kunde passat på att gjort i dag , typ åkt till Ullared, Danmarkstur mm mm men så blir det inte.....alltid fattas det klirr i kassan för att göra något litet extra.

I går var det ett jäklans väder här, regn och blåst och vad händer då? Jo som ett brev på posten slutar tv, internet och stundtals även telefonen fungera...kul NIX! Man kan ju bli galen, men vi kämpar på med Telia....
Tack och lov började tv:n fungera vid nio tiden så vi fick sett lite tv i alla fall.

I dag skiner solen här,  skönt. Hundarna är nu där ute och tuggar på ben. Dom ligger mitt i solen och njuter. I går blev det ju en riktigt tråkig inne dag för dom.
Får se om jag badar Harriet nu i helgen, det är dags. Hon lyckas ju alltid få mat och benrester i sina långa vackra öron. Ska trimma lite också på dom alla. Måste ta lite nya kort på vovvarna. Har bara gammla och tråkiga bilder på vår hemsida. Men ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Skulle vilja uppdatera den hemsidan med nya header(banner) med lite nyare bilder + att Albin är ju inte ens med. Men vi får väll se när det blir!

När jag vaknade i morse kännde jag mig på bra humör men känner nu att det sakta men säkert blir sämmre och sämmre. Tråkigt!
Måste fundera ut vad vi ska ha till middag i kväll, vore ju kul med något lite extra och festligt men vi får väll se.

Tja ni det var nog allt för i dag. Önskar er en trevlig helg!



Kommentarer
Linda

Ja Ängelin är verkligen en goding! Vad tråkigt att Effistumpsn blivit sjuk :-( hoppas hon snabbt blir bra igen!

Vad blev d för film? Hoppas ni haft en mysig kväll.

Vi hörs säkert imorgon!

Kram

2011-10-07 @ 23:29:06
Lotta

Hej gummsan! Åh vad det var skönt att höra din röst igår.. Kan vara därför jag känner mej liiite piggare idag:)

Hoppas du känner dej lite gladare igen min kära och att ni får en mysig helg trots allt!

Många kramar till dej och många till lilla sjukskrutten hoppas hon kryar på sig snabbt!!<3

2011-10-08 @ 11:18:00
URL: http://www.lottaloppan.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0