Njuter!

Här har vi njutigt i fulla drag av vår "egen tid". Blev en runda till ikea , väla mm mm i går när barnen var lämmnade. Fick köpt en del bra saker , påbörjat födelsedagspresent inköpen till lilla Effis 1 års dag. Vi hade riktigt mysigt.
När vi kom hem la jag mig på sängen och läste en ny tidning (lyxigt) somnade efter en stund. Lars la sig på soffan och tittade på tv.

När jag vaknade fick jag veta att min kära vän Ulle hade ring, ringde upp henne. Hon och hennes fina son Melvin ville komma och hälsa på och det gick ju bra. Så kul att träffas, det blev lite kaffe och snack.

Lars gick ut och planterade och greja. Jag fixa och dona här inne medans han va ute. När kl sen va sju startades grillen och Lars grilla till oss.

 Så här såg det ut, det smakade ljuvligt ska jag tala om. Men fy fan vad mätta vi blev och min mage protestera.....men är man så dum och äter som jag gjorde i går ja då får det kosta.

Vi tittade på 3:e delen av Arne Dahl filmerna, så himmla bra tycker jag.

När vi sen skulle gå och lägga oss va vi fortfarande så mätta att vi mådde lite dåligt. Tyvärr orkade vi bara va uppe till lite över elva. Somnade till slut gott trotts övermättnaden....

Lars gick upp kl sex med vovvarna och halv sju gick jag upp. När man är själv är det så mycket man vill passa på att hinna med.

Nu är Lars ute och grejar, det kommer bli så bra i vår trädgård....håller på med överaskning /födelsedagspresent till Effi....säger inte mer.

Själv har jag dammat, städat spisen, putsat speglar, tvättat mm. Så skönt att göra detta i lugn och ro. Ska snart sticka och köpa några blommor och lite annat.

Lars har pratat med Effi i dag , hon har det bara bra hos Farmor och Farfar, tack kära ni för lill hjärtat får vara lite hos er. Betyder SÅ mycket för oss.

I går fick vi sms av barnen, resan gått bra. Sol och 27 grader. Låter riktigt bra. Nu hoppas vi dom får det toppen även resten av veckan.

Nä nu ska jag gå och byta om. Men önskar en bra dag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0