Sista lediga dagen

Ja nu är det måndag och sista lediga dagen för barnen och Lars. I morgon är det åter igen både skola och jobb. Lovet har gått fort tycker jag och denna veckan kommer nog också rusa i väg....mycket som ska göras och fixas....

I dag har jag trimmat Harriet och Albin, bara fin liret kvar som vi får ta på fredag efter badet eller på utställningsplattsen på lördag, får se vilket.

Vi ser nu i fram i mot att komma i väg med husbilen på fredag. Blir bara Lars , Linnea och Oliver och jag . Effi hjärtat ska ju va hos farmor och farfar. Kommer bli tomt efter lillan men hon får ju det fasligt bra och det blir nog lättast/bäst så för oss.
Men det är ju några dagar till fredag....och mycket ska fixas , packas och förberedas. Intensiv vecka men ack så roligt!!!

Vi har haft en bra Påsk helg med påsklunch hos mamma och pappa och sen blev vi bjudna till Linda , Magnus och Tjabo på Påskaftonskväll. Jätte trevligt och maten såg verklige god ut, till och med jag blev frästad men höll mig i skinnet och åt min Slanka kycklingsoppa.Tack så hjärtligt för att vi fick komma.

Vill avsluta bloggen med någon bild på lill pluttan som tyvärr fått sin första sada, på läppen.









Gud vad söt hon är vår lilla gumma! Just nu är både hon och Oliver hos mormor och morfar en stund. Lars och jag har vilat och Linnea haft kompis. Snart ska dom hem och det blir skönt. Kännde hur jag saknade henne när jag såg bilderna.....
I kväll blir det Morgan och Ola-Conny på tv, ett ganska roligt program.

Hoppas ni också haft en bra helg! Ha det gött!



Kommentarer
Linda

Hon är söt som socker det lilla hjärtat! Tack för att Ni kom!

Sitter i tittar på Morgan o Ola-Conny nu....herregud där skulle man varit haha

Kramkram

2012-04-09 @ 20:54:56
gullbritt

Hon är bra tuff det lilla grynet.kram

2012-04-10 @ 17:07:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0