Väder

Ja ibland kan man tro att detta är en väder blogg men jag bara måste komentera vädret. Regn regn och grått som tusan, så tråkigt! Nä jag tycker man blir ruggig i hela kroppen, vill liksom bara ta en filt och krypa upp i soffan och se något bra på tv. Hoppas vädret vänder snart och vi får sol!!

I går när barnen kom hem från skolan körde Linnea , Oliver och jag till intersport. Ollen skulle ha nya fotbollsskor och det hittade han. Sen blev det en tur på stan där det blev ya jeans till mig och Linnea. Jag blev super glad för mina, gött att ha ett par som passar. Mina andra nya ramlade ju så fott som av mig nu och dom köpte jag för typ tre veckor sen....Visst är det slösigt men det är himmla så kul när man krymper i från saker i stället för att växa i från dom.
Det är ju det som är belöningen av mitt slit med sopporna!!

I morgon torsdag ska jag belöna mig igen...ska till frissan vilket jag inte varit på typ 10 månader. Det är liksom dags kan man säga. Ska bli så skönt och roligt! Linnea ska också dit och få lite färg och bli klippt.

Är det bara jag som är vilse i dagarna? Tror hela tiden det är tisdag men det är det ju inte. Nä onsdag hela dagen. Tror vi ska packa ut lite grejor i husbilen i eftermiddag, kan ju ställa ut burvagn, stolar och lite sådant. Så är det ju på platts. Tänkte be barnen börja packa i dag också. I morgon är det dåligt med tid.... och tanken är ju att vi ska åka så fort vi kan på fredag när barnen slutat skolan och Effi åkt till farmor och farfar och Tindra och Jopplin är hos sina hund vakt.

Vovvarna trimmade jag ju i måndags men ser att jag har lite att rätta till där, men det går ju ganska fort. Får bli på fredag eller lördag på platts.

Ska även handla den mat vi ska ha med oss. Ja ni det är lite pyssel när man ska i väg.

Senare i eftermiddag ska jag ev en snabbis till min vän Helle. Nyfiken på att se hur det går för dom i huset. Blir säkert bra.

Nähä nu ska jag greja lite här hemma. 

Ha det gott!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0