Kärlek!

Här hade vi i går en dag med mycket kärlek, kärlek mellan Effi och Hildur. Dom två kunde pyssla med varandra länge. Så otroligt härligt att se.
 
 
Ja inte bara pysslar Effi med Hildur utan hjälper mig på sitt lilla vis med att stoppa tvätt i tvättmaskinen (så nu får man kolla innan man lägger i något , för där kan nu va "Effis tvätt" fniss.
Hon älskar att ta toapapper i långa remsor som hon först låssas snyter sig i sen torkar på golvet med.
Det finns massor med andra saker hon gör vårt härliga charm troll Effi.
 
I går trimmade jag fina Fanny , men fick även sova middag. Det va så otroligt skönt. Sov som en stock. I dag får det också bli en stund i sängen. Ska ju jobba i natt. Kommer nog somna gott med tanke på att jag ju fick gå upp kl fem med hundarna.Det var lilla Hildur som var nödig. Så nu har dom varit ute och sen busat en stund. Fast just nu är här tyst och alla har somnat igen.
 
Om tjugo minuter nämligen kl sex ringer väckar kl så då kommer Lars upp, får se om Effi också vaknar då. Sen blir det full rulle , mat till vovvarna , välle till Effi och kl sju ska Linnea väckas. Oliver får en liten sovmorgon eftersom han ska till tandläkaren på fm och det inte är lönt han åker till skolan innan.
 
Precis kom det en jäkla regn skur här , kom några sådana i går också. Inte kul för våra nyputsade fönster....
 
 
I dag ska vi som sakt till tandläkaren en sväng , sen fortsätta med tvätten... När Lars kommer hem från jobb ska jag vila. Linnea ska till frissan direkt efter skolan. Sen blir det så klart det vanliga fixet här hemma. Senare fram i mot fem sex åker grabbarna till ishallen. Träning i kväll. Men dom hinner i alla fall hem tills jag ska köra till jobbet , vilket är tur.
Så i morgon sover jag på förmiddagen, hoppas riktigt gott och länge.... Senare på kvällen är det åter igen hockey träning så inget fredagsmys med hela familjen här inte. Nä det får bli Linnea , Effi och jag.
 
Nä nu ska jag fylla på kaffe koppen, tio minuter till kl ringer och Lars vaknar. Då brukar han vilja kolla datorn lite innan han kör. Så bäst att tack för mig för denna gången!
 


Kommentarer
gullbritt

Hej svejs! Vilka härliga kort.Du är en duktigt fotograf.Kul att allt blev så bra på Olivers 10 års dag.Hoppas nu Linnea blir fin och slipper regn väder då hon ska cykla hem.Ha de ,Kram

Svar: Hej! Japp det blev bra! Kram
Susanna Rehn

2012-08-23 @ 16:03:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0