Kraft

Nu har jag fått fylla på min kraft igen. Hoppas den håller ett tag nu.
Jobbat två nätter och sovit lite för lite men har sovit gott hela denna natten och vaknade nu 07.20. Skönt med sovmorgon!
Detta tack vare att Effi sovit hos mormor och morfar. Så även i går eftermiddag hade jag krafthämtartid.
Lars, Oliver och Linnea var på hockey träning och körde sen till Grevie för att fira Lars pappa som fyllde år. Det blev några tysta och lugna timmar för mig här hemma.
Passade på att mysa med vovvarna , plocka lite , bada , köra och handla och faktiskt ligga lite på soffan och glo i taket. Skönt!
 
Nu ska jag strax gå och bädda , plocka av diskmaskinen , få i gång tvättmaskinen och lite sådant. Men jag kännde för att sätta mig här och skriva lite först.
 
Ser ut att bli riktigt fint väder i dag också, det tycker vi om. Det ger ju också lite ny energi. Får se om barnen ska bada i dag för i går kom poolen upp till dom. Fast dom sover just nu.
 
Här kommer lite blandade bilder!
 
 
 
Nu är jag ledig tills i morgon kl 21.30. Sen är det jobb hela helgen. Ska försöka njuta av dagen nu och måste även börja fundera på Olivers födelsedag som är på Tisdag....tiden går fort. Kan inte hellre fatta att skolan börjar på måndag, tänk hela sommaren har gått redan .
 
Det va allt från mig just nu!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0