Onsdag!

Då var det onsdag. Dom stora barnen har åkt till skolan. Effi hjärtat sover ännu men just nu prasslade i lyssnaren och hon är nog på G att vakna. I så fall får jag avbryta här och fortsätta när jag hinner.
 
I dag är det grått och mulet och dom hotar med regn..tråkigt , det vill jag inte alls ha! Nä hit med solen igen!!
 
I dag blir det en lugn förmiddag , ska försöka sätta igång och tvätta. Annars bara lite vanligt pyssel till Lars kommer hem. Då kommer Fanny för att bli trimmad och fin.
 
I eftermiddag ska jag fjäska för Lars så kanske jag kan få vila middag en lite liten stund, vore såååå skönt!  Vi får väll se.
 
Linnea och Oliver slutar inte skolan förren kl tre i dag , lång dag. Men det verkar som dom tyckerdet är kul att skolan har börjat igen.
 
I kväll ska Lars och Oliver in till ishallen och kolla Rögle, då blir vi tjejer själva hemma. Hoppas på en lugn skön kväll i soffan.
 
Har några bilder från i går när vi hade kalas för Ollen.
 
 
Nu har lill snuttan vaknat och fått välle. Nu ska vi bädda och gosa och leka!
Regnet öser nu ner.... känns som en riktig inne mysar dag.
 
Ha det gott!
 


Kommentarer
Linda

Hejsan hejsan!
Tack för igår! Mycket gott och trevligt! Såg att en viss fyrbent tog plats ;) Jaja e man kung så e man! Hoppas ni har en lugn kväll. Själva ligger vi båda och slappar med dundrande huvudvärk. Hoppas nästan att det blir ett rejält åskväder så d släpper.
Kramkram

Svar: Tack själv , kul ni kunde komma! Japp Tjabo han tog plats, precis som han ska! Låter skit med huvudvärk, hoppas det är bra i dag. Och att ni alla får en toppen bra torsdag på alla sätt och vis! Kram
Susanna Rehn

2012-08-22 @ 19:40:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0