Då var första...

....natten gjord efter semestern oc jag överlevde även om jag var ganska trött. Det blev jag redan vid elva tiden, ha ha men det kan ju vara för vi brukar nanna då. Natten gick bra och det va kul att träffa jobbe kompisarna. Känndes inte precis som om det var en månad sen man va på jobbet utan mer som igår...
 
Så nu i dag har jag sovit, vaknade vid elva av busiga valpar, fick ge dom mat och rasta dom stora vovvarna, byta lite tidningar och så. Men sen kröp jag ner igen vid kvart i tolv och sov till halv två. Vaknade då med lite huvudvär, känner mig lite seg så där som man ofta gör när man jobbar natten.
 
Effi och Linnea är hos mormor och morfar , Lars hämtar upp lill snuttan på vägen hem från jobb. Linnea ska stanna. Oliver är hos Linda och Magnus och är nu och fiskar(vilket Oliver läääängtat efter) sen kommer dom hem med honom här.
 
I dag blir valparna 5 veckor , helt otroligt vad det gått fort. Dom är så klart det ljuvligaste puppar jag sett ;) . Nya bilder kommer men vi får se om det blir i dag eller i morgon. Just nu blåser det som bara F-N och är inget lämpligt utefoto väder.
 
För mig är det jobb i natt igen, det ska nog gå lite bättre att vara pigg. Första natten brukar vara svårast tycker jag. Så i morgon blir det också till att sova lite. Senare på kvällen ska vi ju fira min Pappa som ju i dag fyller 65 år, Grattis Pappa!!
 
Nä nu får jag väll göra lite nytta innan Lars och Effi kommer hem! Ha det gott!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0