Fredag

God morgon, då var det fredag. Inte en fredag innan en ledig helg utan en fredag innan jag går på för att jobba tre nätter i rad...men det kommer gå bra. Känner det på mig, efter helgen har jag fri vecka och den ser jag fram i mot och vet att på måndagmorgon är den här.
 
Just nu är det bara jag och några busiga vovvar vakna. Valparna har fått rent i hagen och även ätgt, sover nu gott huller om buller så där som bara valpar kan.
Tindra , Jopplin , Harriet och Albn är lite mer oroliga, deras mat var inte töad riktigt och dom får vänta lite innan dom kan äta. Stackars Albin som alltid är så hungrig på morgonen att han håller på att dööö. Ja ja inget att göra mer än vänta.
 
Det ser ut att bli en strålande dag till, så ljuvligt skönt. Tyvärr blev det inte tid för mig i går att njuta ute , full rulle att fixa och dona. Det värsta är att jag får börja om i dag... men kanske en liten stund i solen det kan bli. I dag ska jag tvätta tvätta och tvätta, har en go hög nu att få ordning på. Men det ska nog gå bra. Sen blir det ju lite fix och plock.
 
Lars , Linnea och Oliver ska i dag åka till Lisseberg och ha roligt. Tycker själv det vore mysigt men nu har vi ju dom fyrbenta att ta hand om + att jag ska jobba sen och det hade nog blivit mindre bra efter en dag på lisseberg. Så jag får helt enkelt stanna hemma och sköta marktjänsten. Men det är fasligt kul för dom andra att dom kan få komma i väg och göra något lite extra något mer än vardag. Hoppas nu dom får riktigt super kul!!!
 
Lilla Effi loppan ska åka till Grevie , farmor och farfar ska passa henne. Jag måste liksom få sova lite, annars blir det för jäkligt att jobba. Måste bli lite bättre på att sova sova sova när jag jobbar. Annars slutar det nog inget vidare väl. Kommer bli tomt efter lilla gumman men jag vet ju att hon kommer få det jätte bra i dag. Å då kan jag ju passa på att få gjort allt fix och don + SOVA!!
 
I går kväll var vi i Halmstad på grillning hos Lars syster och man, det var som vanligt väldigt gott och trevligt. Nu får det nog bli Slanka hela helgen.... Tack för att vi fick komma Mia & Krille!
PÅ vägen upp körde vi förbi bästaste Lena och hämtade tidningar , himmla så bra och vi bugar och tackar så hjärtligt! Det är ju så att det kissas och bajsas ganska friskt här nu i valphagen. Det går mycket tidningar nu! Men nu blev vi räddade abv Lena, hon är en riktig klippa!!
 
I går innan vi skulle hämta hem Effi från mormor var Linnea , Oliver och jag in om stan. Skulle köpa något litet till min bästaste mamma som fyller år i morgon. Blev även lite till oss andra.... Ett jätte fint armband och en sådandär "mobilväska" grej som man har runt halsen, låter töntigt eller? Jo men jag ska lägga ut bilder så ni får se. Tyckte den va riktgt fin måste jag säga.
 
Nä nu ska jag fylla på kaffe koppen och känna på hundarnas mat, snart vaknar nog resten av familjen Dom lär ju vara förväntansfulla och glada i dag.
Till sist ett STORT GRATTIS till Tjabo som blir 15 år i dag! Har för mig dom sa att han är 108 år i hundår. Det är en del. Grattis Grattis och hoppas du Tjabo får en bra dag!
 
Hej svejs från mig!
 


Kommentarer
gullbritt

Hej kära du.! Vilka fina sommar bilder.Hoppas du försöker njuta lite i det fina vädret.Jag fixa med lite av varje då vi får kompisar från småland idag.Ska bli mysigt.Tror säkert resten av famj,har det roligt med ack va VARMT.Stor kram

Svar: Hej! Tack , ja dom är fina! Har haft det bra , fixat och grejat. Gått ut och in och njutigt av sommaren! Ha så trevligt! Kram
Susanna Rehn

2012-07-27 @ 12:04:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0