Fredagen

Nu är lite av morgon sysslorna skötta , hundar fått mat , valpar fått mat. Effi ny blöja och välle, bäddat , tömt diskmaskinen och små plockat. Ja ni vet det där man får göra varje morgon.
Lars har kört till jobbet och Effi ligger just nu på golvet med tandborsten i högsta hugg. Linnea och Oliver sussar gott. Kl är nu 07.10. Jag skulle själv kunna tänka mig att få ha sovmorgon...är faktiskt riktigt trött.
 
I går hade vi super trevligt besök, det blev valp tittande och prat. Fika och liten promenad och dagen bara for i väg i ett naffs och rätt som det var va det tid att styra mot Ängelholms flygplatts. Tack Anna för att du kom!
 
Hela dagen var det väldigt olika väder , ena sekunden va det sol och riktigt varmt , nästa öste regnet ner och det mulrade. Ja vilken sommar.
 
En liten liten stund hade valparna ute, det är mysigt att se dom springa runt på gräset. Blev också lite träning på bordet.
Här på bordet är det Herbert.
 
I dag ska vi passa Ezter och Ängelin, skulle gjort det i går men det blev i dag i stället. Ska bli roligt! Sen ska det städas lite mer(som vanligt) , förberedas för i eftermiddag/kväll då vi får besök. Kommer med all säkerhet bli en riktigt trevlig eftermiddag/kväll. Men det vore ännu bättre om solen ville titta fram!!
 
I helgen har vi valptittare både lördag och söndag , det är bra och trevligt. Får se om vi kan klämma in något annat också. Tycker det vore mysigt att göra något med barnen , typ åkt och badat eller något. Kanske man kan hinna mellan skurarna.
 
Nu ska jag ta hand om min lill skrutta här och invänta Ezter och Ängelin. Det blir fullt hus i dag kan man säga. HÄRLIGT!
 
Ha det gott alla glada!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0