Sol

Å så äntligen har vi fått lite sol! Hoppas det håller i sig, man mår liksom så mycket i själen då tycker jag.
 
I dag på föriddagen åkte vi in till stan en sväng , där är någon tillställning med blommor och grejs. Det va mysigt och så skönt när man fick lägga koftan eftersom solens strålar värmde på bra.
Lite smått och gott köpte vi också, bland annat ett par byxor till mig. Kul kul kul!!
 
När vi kom hem och valparna ätit fick dom komma ut lite, så just nu ser det ut så här.
 
 
Vi här på Tuttagården är ju av den åsikten att valparna klarar bra av och mår bra av att vara ute om vädret är bra. Dom älskar det och busar som bara den för att sen lägga sig i en go valphög och sova.
 
I kväll är vi bjudna till Linda , Magnus och Tjabo. Oliver är redan där då han har sovit där i natt. Det ska bli kul att komma dit!
I går kväll va vi i Torekov, 3:e gången på kort tid....där är hamnfest nu. Tyvärr var det ganska kallt och blåsigt. Men det blev lite mat i ett sådantdär typ Öltält och lite promenerande runt i Torekov. Är några affärer med tingeltangel som är mysiga att titta i. Tyvärr blir man såååå köp sugen.
 
När vi sen kom hem var det sängen för  lilla Effi, städ hos valpar , mat till alla vovvar mm. Sen tände vi ljus oc mös i soffan. Tittade på en halvtrevlig film som gick på tv. När den sen var slut var vi trötta och det fick bli sängen.
 
I morse hade jag sovmorgon, super gött!!!! Stackars Lars fick ta hand om lillan och hundarna. Men så får väll han ha goemorgon i morgonbitti ja om han inte tvunget vill ge mig sovmorgon igen ;)
 
Nä nu ska jag gå ut och pussa pupparna. Snart vaknar nog Effi igen från sin middags slummer och då blir det fullt ös igen!
 
Men först några bilder till!
Hoppas ni som läser också har en bra dag!
 
 
 


Kommentarer
Tant

Ses om en stund :)
Kramkram

Svar: Tack för i går , jätte gott o mysigt! Kram
Susanna Rehn

2012-07-21 @ 16:02:56
gullbritt


Hej svejs så söta ni både hundar o ungar och lilla mamma i huset.många kramar

Svar: Hej svejs! Tack tack , vad snäll du är! Hoppas läget är bra! Kram
Susanna Rehn

2012-07-22 @ 22:16:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0