Att ha firat!

Så där , nu var Midsommar firat! Allt gick bra och vi hade det mycket trevligt tycker jag.
Blev dans och fika på en stor Gård som ligger nästan granne med oss, vi va där förra året också och då var det strålande sol och vi va ute. Men i år fick det va innomhus, det gick bra det med även om det va trångt varmt och "lite speciellt" vi som va där vet nog vad jag menar fniss....
Så först blev det fika med kaffe och tårta och sen den obligatoriska dansen.
 
Linnea och Oliver ville inte dansa då det ju är alldeles för PINSAMT. Men Effi och Lars dom dansa även om Effi såg ganska konfunderad ut till den höga musiken och allt folk.
 
 
Efter dansen åkte vi hem och åt och hade det bra. Linnea och Oliver hade roligt med Hugo och Klara och Effi spanade in lille goe Oskar.
 
Vi blev så mätta , men det va väldigt gott! Tack Kära Linda , Magnus och Tjabo för att ni kom! Och tack Daniel och Marie med barn för ni också kom!
 
 
Å nu är det då lördags morgon , Effi och jag är uppe och har nu satt in den sista disken i maskinen. Så snart är hela kalaset bortstädat, skönt! Effi rullar runt och smakar på ett durkslag här på golvet just nu, får se hur länge det kan va kul. Jopplin, Tindra och Albin går runt och väntar på mat och Harriet ger sina puppisar en slurk. Får väll ta och ge dom där vovvarna lite mat.
Linnea , Oliver och Lars sover . Har själv tänkt lägga mig lite sen när Lars kommer upp, har haft lite cirkus i natt.... Effi hostade så hon kräkte stackaren och jag fick byta och fixa sen sitta med henne tills hon somnade om. Sen har jag varit uppe ochi kollat till Harriet och valparna.
 
 Vi har för övrigt inga planer i dag , får väll hur  se vad som händer och hur vädret är. Just nu är det sol , vilket det ju inte va här i går om man säger så....
 
Hoppas ni alla haft en härlig och lagom Midsommar precis som vi! Och att ni mår bra i dag och får en fin dag!


Kommentarer
Svärmor.

Godmorron Susse du är så jätte duktig på ditt fottande vilka midsommarbilder du gör de så fantastiskt fint hoppas du kan gå å vila dej lite när de andra kommer upp.

Svar: Tack Tack! Nu har jag fått vila! Det va skönt! Ha en bra dag!
Susanna Rehn

2012-06-23 @ 09:12:45
Linda

Tack igen för allt igår! Längtar redan till nästa midsommar :) vilka upplevelser man får vara med om ;) nu regnar det här igen..man får väl kura lite till.
Ha en bra kväll!
Kramkram

Svar: Tack själv! Kul ni ville komma! Ja du visst längtar man till nästa midsommar....Man vet ju aldrig vad som kan hända då...men undras om det kan bli värre, fniss! Ja skit väder , ja som va sugen på att göra något , typ Torekov. Får bli en annan dag! Ha en mysig kväll. Kramen
Susanna Rehn

2012-06-23 @ 16:56:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0