Köttbullar

Fredag i dag= jobbe helgen börjar. Och därmed nedräkningen till min semester. Blev kluven här innan om det är bra eller dåligt. Tycker det är lite mycket här hemma just nu. Inte 100% lätt med en 1åring en små sur 12 årig tjej oh en rastlös 9 årig kille +hundar och 5 små valpar.....
Sen är det ju det övriga ni vet , marktjänsten....tur Lars inte jobbar heltid fast på måndag ska han öka till 5 timmar. Blä det blir tufft.
Jobbigt också när man inte kan köra barnen till kompisar , har ju varken bil eller skulle våga lämna Harriet och valparna.
Nä det blir nog några riktigt tuffa veckor så om man kan kalla det semester det vet jag inte precis.
Hade ju lite ångest redan innan för hur det skulle gå och det är ju självvalt men lite lite lättare kunde det gott få vara.
Ni vet när man har en stressad kännsla i kroppen så man inte kan andas riktigt och får nästan värk i axlar och rygg.

Nä jag vet att jag inte borde gnälla som sagt  självvalt....men tufft.

Valparna mår bra i alla fall. Harriet har bestämmt sig för att bara äta köttbullar, inte helt bra. Vet inte hur jag ska göra, provat en hel del annat. Hon har varit lite orolig , försöker gräva under soffan och lite så. Vet inte om det är normalt eller vad? Vi får väll se , jag håller ögonen på henne!!! Mitt finaste hjärta!

Nu har Lars kört i väg dom stora kiddsen till Farmor och Farfar , dom ville sova över där. Kul för dom att göra något. Kan ju förstå att det är trist att gå här hemma och skrota.

Så fort Lars kommer hem och övertar valpvakten ska jag gå och sova, hoppas jag somnar gott och länge. Lär nog behöva det.

Sen måste jag till ica och köpa ett lager köttbullar....

Önskar er alla en bra och go helg!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0