Ser ljuset

Ja nu börjar det ändå rätta till sig här. Ingen feber längre men hostan är kvar och orken är ju inte riktigt som den ska. Skulle haft jobbat måndag , tisdag natt men har fått vara hemma. Så tråkigt! Nu jobbar jag nästa gång på söndag och då bara en kväll så det blir nog bra.

I går var Linnea med mormor på Ullared, dom hade haft det bra och kom hem med lite fina saker. Oliver tillbringade Sveriges National dag i stan hos en kompis.

Lars fick tagit in valplådan och fixat med bra belysning i "valprummet". Det blev bra, så nu ska det bara bäddas till Harriet och pupparna. I dag är det exakt en vecka tills det är 63:e dagen, spännande!

Nu på förmiddagen ska jag ha lille Oskar här en stund då hans mamma ska på möte. Helle och Erik kommer också, ska bli mysigt att träffa dom. Känns som det va längesedan vi va sociala. Blir ju så när först Effi va sjuk och sen jag.

I eftermiddag har vi inga stora planer, skönt det! Ska försöka plantera lite sommarblommor och ta bort penserna som nog gjort sitt nu.

Bild på lilla hönan från i tisdags morgon!






 Å här gå tränas det.
Ni kan tro att hon bara vill gå och gå nu, med stöd av en hand. Hon är så söt. Men när man gått runt ett tag är man ganska trött på det och när man då försöker sätta henne på golvet ja då kan det bli höga stjut....

Tänk att barnen slutar skolan i morgon, SOMMARLOV. Vilket ljuvligt ord. Det blir traditionel avslutning i kyrkan i morgon fm, trevligt och mysigt tycker jag. Efter det får det nog bli lite "goefika" till barnen. Senare mot kvällen kommer Linda , Magnus och Tjabo hit. Då ska vi äta något gott(ja även jag) och fira in sommarlovet lite. Längesedan vi träffades nu så det ser vi fram i mot!!!

Ja ni nu har kl halv sju på morgonen, Lars har kört till jobbet, Effi ligger på golvet och leker. Hundarna mätta och rastade, diskmaskinen avplockad och nu väntar jag på att Linnea och Olivers klockor ska plinga. Då blir det till att fixa frukost och se till att dom är klara när bussen kommer.

Måste ju också berätta att vi ju optigen testat Harriet, svaret kom i går hon är Carrier. Något som inte spelar någon roll. Men det är skönt att fått svaret nu innan pupparna tittar ut!!

Ha nu en go alla glada och håll utkik för det kan dyka upp nya innlägg när som hällst och då inte skrivet av mig.....



Kommentarer
Alexballex

Vilka härliga bilder på Effi och vad kul med valparna. Mamma berättade att hon träffat dig i affären - hon kände knappt igen dig och tyckte att du blivit så fin (fast det har du ju alltid varit)! Skönt att ni är friska igen. Har själv dragits med värsta hostan och tappat rösten helt... Många kramar till Er alla!!

2012-06-07 @ 07:56:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0