Bra dag!

Här kom kommer några rader om hur min/vår dag sett ut!

Vaknade sex i morse av lilla Effi som tyckte det va dags att gå upp....så så fick det bli. Ny blöja och välle sen var det full fart på tosaloppan!
Plockade lite och grejade i köket, diskade flasor och kokade. Gav vrålhungriga vovvar mat så dom blev glada.

När kl va åtta vaknade Lars och någon timme senare Linnea och Oliver. Skönt dom kunde sova.

Lars tog senare Albin med ut i trimmet och badade honom. Undertiden han satt och självtorkade tog Lars hand om Effi och Linnea och jag körde och handla. Räkor(ej färska 250kr/kg var för dyrt tyckte jag) , aioli , rostebröd, avokado och så köttbullar till vovvarna i morgon.

När vi kom hem var det tid för Lars att föna Albin. Och vi myste här inne. Efter Albin var klar kom min Mamma, vi körde en sväng till Vejby loppis, fyndade två fat och en tavla till min Mona-Lisa samling 10kr det är lagom...

När vi sen kom hem gjorde vi Effi klar för att åka till Mormor och Morfar. Oliver och Lars körde henne dit när dom skulle till ishallen. Oliver har ju Match mot Landskrona i dag så självklart håller vi tummarna.

Så när då Linnea och jag blev ensamma hemma gick vi ut och badade Harriet. Linnea blev smått tvingad att hålla mig sällskap. Sen fick Harriet sitta och torka och vi gick in.

Linnea var så gullig och hjälpte mig att damma medans jag tog en tur med dammsugaren. Så skönt att få det gjort.

Nu har jag fönat mitt hjärta och hon ligger här bredvid mig i soffan och vilar nu, jobbigt att bli badad ju....

Linnnea gummis tog precis ett bad och då satte jag mig här för att skriva.

Lars kommer nog hem vid halv sju trodde han. Då blir det till att packa bilen och lite så. Sen är det dags att äta det första förutom Slanka soppor på länge. GGud vad jag ska njuta!!!

Får se vad där är på tv, kanske vi hyr något. Vet inte om vi ser Mello eller inte, man har ju hört dom bidragen innan. Å det programme är ingen jätte höjdare tycker jag , vi har mest sett de i brist på annat.

Om någon undrar över Oliver så ska han åka med Farmor och Farfar hem efter matchen. Det tycker han är toppen! Hoppas han också får en mysig kväll.

Ja ni så ser det ut här hos oss.
I morgon ringer kl fem och vi får nog köra vid sex tiden. Bättre att va i tid. Ska bli kul att komma i väg och träffa lite folk. Blir nog en kul dag.

Nu hoppas jag lilla Effi sköter sig hos mormor och morfar och att dom får det roligt och mysigt. Mormor lär nog gilla att vakna kl sex, fniss....

Trevlig Lördag nu alla och till vissa VI SES I MORGON!!


Här är några bilder på Goaste Effi!






Kommentarer
Anna

Njut av maten ikväll :) Du är verkligen grym :) o jag är säker på att Effi kommer sköta sig!! Lycka till imon (Fick för mig att det var någon tävling med hundarna) :) Kram

2012-03-03 @ 17:49:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0