Cup

Hela dagen i går Söndag var vi i ishallen och tittade på Hockey Cup. Det var Olivers lag som ordnat den. Det blev en lång men trevlig dag.

Dit kom även Farmor och Farfar, Emil och Anna , Faster Miia , Linda och Magnus och Sussa och Lennart. Kul att dom ville komma och kolla!! Betyder nog en del för Oliver.

Olivers lag blev 3:a i cupen. Dom va duktiga men bäst va så klart Olle ;). Det va synd om honom då han blev mer och mer förkyld under dagen.





I går kväll när vi kom he såg det ut så här.
 Stackars killen. I dag är han hemma från skolan. Har sovigt änna till nu, tjugo över tio. Hörde precis han hosta där uppe så nu kommer han nog ner strax.

Linnea gumman skulle på lägerskola i dag , stor och tung packning med sig. Men nu ringde dom från skolan att det blev inställt eftersom vattnet va otjänligt där och folk blivit sjuka. Tack och lov att hon inte han dit!! Så nu kommer hon hem med skolbussen igen kl två. Synd om barnen som sett fram i mot detta.


Glömde ju skriva att vi van lite fina saker på lotteriet i går i ishallen, kolla här!!

Två fina!!

 Detta fina halsband! + ett till. + en vetevärmare. Inte dåligt inte!

När Lars kommer hem från jobbet ska jag och min lilla Mamma åka till Helsingborg och köpa Slanka soppor. Ska bli mysigt! Vägde mig i morse och nu är det -15,6 kg.

Tyvärr har även jag blivit förkyld, hela familjen utom Lars är små förkylda. Hoppas det går över fort!

Ha nu en bra dag, slutar bloggen med några bilder på lill busan Effi!















Kommentarer
Mia Hvit

Krya på er alle samman. Oliver såg ut som en slagen hjälte.Tråkigt för Linnea som sett fram mot lägret. Lycka till med ditt 3:e mål. Kämpa.underbara Effi gör så att man blir såååå glad. Hälsa lille brorsan. Kram.

2012-03-26 @ 15:24:36
Farmor

Vilka härliga barnbarn vi har.

2012-03-26 @ 15:34:08
Angelica

Åh vad jag gillade ditt hjärthalsband, vart har du köpt de? Kram!

2012-03-28 @ 19:55:14
URL: http://www.westdreams.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0