Söndag !

God morgon! Då var det söndag. Solen skiner här och det ser ut att bli en fin dag.
I går hade vi också en fin dag. Var ju i väg på utställning i Hässleholm. Det va Linnea , Effi , Lars , Albin och jag som var där. Oliver var hos en kompis och hade det toppen.

Snällt nog fick vi dela tält med Fam Angsmos , vi har ju eget tällt nu vilket vi är så glada för men det va ju väldigt smidigt att bara glida in och ta en hörna i deras. Det tackar vi för + ett mycket trevligt sällskap.
Dagen blev trevligt och när solen va framme va det riktigt skönt. Men i slutet blev det lite ruggigt. Men men så länge det inte öser ner regn får man vara glad.

Effi va så duktig, tycker nog det är spännande att va med oss träffa folk och se så många vovvar. Linnea va ju också duktig så klart men hon är ju lite större...

Det va ju bara vår Albin från oss som ställdes, han vann öppenklassen med CK men blev tyvärr oplacerad i bästa hane. Så kan det gå. Han såg i allafall fin fin ut tycker jag. Är mycket stolt över vår fina påg!






Nu ser vi fram i mot nästa helg då det är utställning två dagar i Hasslarp, kul kul kul!

I dag blir det fullt upp, måste i väg och handla lite paket till Linnea. Sen blir det fixa och dona för i morgon fyller det stora lilla hjärtat 12 år.

Nu tackar jag för mig och så får ni ha en bra dag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0