Fars Dag!

Här hinner vi inte fira Fars dag. Tyvärr! Själv har jag jobbat i natt vilket = att jag sovit i dag. Vilket jag verkligen gjorde till 16.00 med bara en liten "kisse runda" vid tolv. Skönt! I morse när jag kom hem fick Lars en ryggkliare Effi hade målat på sångstunden, ja det va vad vi har firat. Lars , Oliver & Effi har variti väg halva dagen på hockey match och kom precis hem. Ollens lag vann tydligten, roligt! Nu fick Lars kasta sig till Löddeköping för att hämta hem Linnea som i går åkte till kompisen Moa och sov där. Dagen i dag har dom spenderat på Malmö valp. Ska bli skönt att få hem henne! Själva hoppade vi Malmö valp då jag ju jobbat. Men som ni vet var vi i Åstorpi går. En mycket trevlig dag som dessutom resulterade i några fler reserv cert....nära nära.... För den som inte vet hur det gick kommer resultaten här! Hildur Oplacerad! Hildurs bror Milton oplacerad men Matte Sara va jätte duktig!! Albin vann öppenklass med CK och blev sen 4:e Bästa hane med den där bäbiblå rosetten....( Reserv cert) Harriet Vann Öppenklass med CK och blev sen 3:e Bästa tik med jo då Resev Cert...som sagt nära nära men ändå så långt bort!! Men jag är stolt och glad ändå! På något vis är vi ju ändå med!! Här kommer några bilder(vissar har ju sett dom på FB men dom kommer ändå)
Svårt att få bra bilder , både ljus och vinklar blir dåliga men litta ser ni ju! Sen är jag lite stolt att jag vågar visa Hildur själv....inte på allra bästa sätt men jag har bestämmt mig att vi får träna och jobba på det tillsammans! Ja ni nu är det några timmar sen är det jobb i natt igen, hoppas det där jäkla regnet håller sig borta... I morgon blir det sova och ta ta i städning som inte blev gjord i går eller i dag...gissa hur här ser ut. Sen kommer Ezter och våran lilla Ängelin hit. Ska passa dom en dag. Så här är det fullt hus. Nä nu ska jag hjälpa Effi att äta lite. Men sätter in några goa Effi bilder!
Till sist Grattis på Fars dag alla Pappor! Vi får fira bättre nästa år ;) Grattis Lars värden bästa och finaste pappa! Vi älskar dig!


Kommentarer
Hanna

Blir så glad när jag ser alla Effi- och Hildurbilder, så himla söta dom är!!

2012-11-11 @ 18:52:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0