Jobb

Om någon timme är det tid att köra till jobb, hoppas det blir en bra natt utan halka. Som ni läst på FB är det lite bättre med Effi, CRP var i dag 46 så det går ju på rätt håll. Lars ska vara hemma med lill skruttan i morgon o på onsdag så hoppas vi hon är helt pigg sen. Nu ska jag jobba två nätter , min ganska lediga vecka förra veckan blev ju inte helt lyckad.... Bara sjukdom o elände. Hade gärna haft några lediga trevliga friska o roliga dagar nu. En sak som varit rolig dessa sista dagarna är ju att våran Albin har haft " fjälla" här hos sig. Det gick jätte bra och vi hade en trevlig " parnings middag" efteråt. Började med en skål i Champagne sen soppa o dinkelbullar och tillsist kaffe o kärleksmums. Trevligt! Nu får vi och familjen Angsmo vänta med spänning på små Dea och Albin valpar. Hoppas allt går bra!! Tack för trevlig Date fam Angsmo!
I dag när vi körde från sjukhuset var vi in om Ikea, behövde värmeljus. Fick köpt det och även lite julklappar till Effi. Känns skönt och roligt att börjat på klapparna. För ni vet, tiden går ju ganska fort och det är ju skönt att försöka va ute i lite god tid. Hur har ni det, har ni börjat eller ni är kanske klara med julklapparna? Just nu sitter jag här i soffan o njuter av värmen från kakelugnen, lockar inte mycket att skulla klä säg och ut och köra i natten... men det ska väll gå i dag också. Nä nu önskar jag en god kväll!Kommentarer
Kamilla

Härligt när dom mår bättre , har själv en liten tjej med halsfluss och hög feber inte kul att se dom sånna, skönt att effi är på väg att bli bättre :)
Kamilla tulo och diva :) fall att du inte vet vem bara Kamilla är :)

2012-11-19 @ 19:49:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0