NU

Nu har jag pratat med Lars för en stund sen. Lilla Effi har varit så tålig och modig. Lekt lite i väntrummet och fått i sig både lite vätska och mat. När dom skulle röntga henne låg hon blick stilla och personalen var mycket imponerade....mmmm mammas hjärta hon är duktig hon!!
 
Dom har tagit massa blodprover och ska ta ett till, göra en odling på blodet tydligen. Som jag sa hade hon en förändring på lungan. Vi hoppas det typ är lunginflamation trotts hon inte varit förkyld eller hostig. Det kommer säkert vara mycket bättre i morgon när hon nu ska få dropp med vätska och antibiotika.
Lilla fina snuttan, hon kommer nog vara trött o sova gott efter allt hon har upplevt i dag.
 
Känndes så skönt att prata med Lars även om jag så klart fortfarande är orolig och ha en konstig kännsla i kroppen.
Tycker så synd om Lars som måste va helt döds trött, har ju varit uppe med Effi i två nätter och sen hela denna cirkusen. Han är fantastisk! Tänk vilken toppen pappa och sambo han är!!!
 
Nu har jag pratat med Mamma o Pappa , tittat lite på Revenge och Linnea och Oliver sover. Ska snart själv krypa i säng men jag får nog sitta uppe ett tag till och bara sansa mig.
 
Nu längtar jag så efter Effi att det svider i hjärtat ja även Lars så klart ;). Men att få gosa med snuttan , mysa in näsan i hennes hår och pussa hennes panna.
I morgon får jag nog hem dom och då ska vi gosa , mysa , läsa och sjunga mitt hjärta och jag!
 
Är så tacksam att Linnea och Oliver har varit så "rediga" i kväll, inget tjafs och trams bara så duktiga och så klart med många frågor och oro om lilla syster!
 
Tack än en gång för era komentarer här och på FB. Det värmer så in i baljan!!
 
I morgon hoppas vi på positiva och bra besked och så fort jag vet och ka skriver jag dom!
 
Till sist tusen Kramar och tankar till mina fina älsklingar på sjukhuset! Ni fattas mig men vi ses i morgon <3


Kommentarer
Lotta

Åh vad skönt att du har fått prata med Lars och han ÄR en toppenpappa, precis som du är en toppenmamma❤ så duktig hon har varit lilla snuttan, men hon förstod nog allvaret i det hela med att ligga still! Sen är hon ju klipsk som tusan, så jag är inte förvånad!😉 Sov nu så gott gumman och här av dej imorgon om du vill och orkar❤ du ska se att du snart har lilla gumman hemma igen❤ P&K

2012-11-15 @ 22:38:31
URL: http://www.lottaloppan.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0