Plåster

Vet knappt hur jag ska börja i dag. Kan väll säga som så att det blev ingen sångstund i dag för Effi och mig, tyvärr. Redan i går började Effi bli ledsen och gnällig , som middag länge och somnade tidigt i går kväll. I morse hade hon feber 38,8. Vi skulle varit på BVC i eftermiddag på kontroll och vaccination men vi fick avboka tiden. Sammtidigt bokade jag en tid hos dr eftersom jag misstänkte att lillan även har ont i öronen. 10.20 fick vi tid, dr kollade och visst RÖTT RÖTT RÖTT i dom stackars små öronen , snabbsänkan va 115 vilket är på tok för högt. Halsprov togs men inget visades där. Vi berättade att Effi har varit röd i stjärten, Dr misstänker skarpt streptokocker (å hur stavas det???) ä ni fattar. Vi berättade att Linnea också har ont i halsen o örat , då tyckte dom hon också ska komma. Så när Oliver och Linnea slutar skolan får vi hämta dom och tillbaks för att kolla Linnea till att börja med. Det kunde va så att vi har skiten allihop.... Lars har ju också ont i örat men trodde det va i gången. Vi får väll se. Under tiden ska vi försöka ta ett kisse prov på Effi, vet nu hur lätt det är? Har ju gjort det en gång innan och då till slut fick vi ju en påse man klistrar på nertill som kisset samlas upp i. Det ville dom inte denna gången då "fel" bakterier kan komma med. Just nu sover en trött och ledsen Effi middag i Lars knä. En mugg är placerad så om hon kissar en skvätt får vi tag på det. Dr skrev ut ett pencilin som ska ta både öroninflamation och urinvägsinflamation, så ska vi börja på det tills dom fått svar på urinprovet (om där blir något...) Ja det blev en farlig soppa detta. Dessutom passar vi Ängelin och Ezter. Så huset är fullt med busiga vovvar. Om ett tag måste Lars i väg och byta däcken på vår bil, sen hämta barnen, lämna ev kiss och senare i kväll är det hockey... fasen att vi aldrig ska få ha en rolig skön lugn vecka!!!
Ja ni vi får väll se hur detta slutar. Hoppas Effi snart blir pigg o frisk o att Linnea också blir helt bra. Ha det gott!


Kommentarer
stin@

Hoppas ni inte hela familjen har samma basselusker. Håller tummarna att söta fröken blir frisk bort!

2012-11-13 @ 12:53:36
Lotta

Åh neeeej... Stackars lilla snuttan, det ena avlöser det andra!! Kan hon bara inte få vara frisk!! Ja, stackars Linnea oxå såklart, det är ju inget man leker med direkt:-( hoppas verkligen att ni andra klarar er!❤ Krya på er och en stor kram till världens bästa mamma och vän❤

2012-11-13 @ 15:16:34
URL: http://www.lottaloppan.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0