Storm!

Storm ute och storm inne..... å den där Oliver ligger risigt i det just nu, grrrr. Han är på bråk humör är arg , sur och tråkig! Kan va så ibland när pappan i familjen inte är hemma. Men jag försöker andas lugnt räkna till tio och vänta ut stormen. Får väll se om det fungerar. När man sovit tre och en halv timme efter en natts väldigt jobbigt jobb är man lite mindre förstående för busiga barn.... Effi hjärtat är hos mormor , ska sova där i natt eftersom jag ska jobba i natt också. Såg fram i mot en eftermiddag med lite lugn och ro.... Nu har jag städat och fixat , bäddat och donat. Nu står en två kilos kyckling i ugnen, det blir kvällsmaten i dag. Kyckling , kinaris mm. Lars jobbar länge i dag då han ska köra upp för något annat truckkort han inte har, jag vet inte mer exakt än att han kommer när han kommer. Har jag tur kan jag vila lite när han kommer hem och tar över skutan... Linnea har jag"tvingat" upp för att städa. Välbehövligt! I helgen hade vi härligt besök av Milton med fam. Han va en go kille, växt som katten hade han gjort. Så kul att träffa dom och se vilket fint jobb dom gör med sin valp!!!
Hildur och Milton hade jätte roligt och busade massor!! Vi klippte lite tassar och lite öron å så på Milton. Visade lite hur dom kan träna på att ställa upp honom, dom ska nämligen på utställning. Spännande!! Tack Sara , Niklas och Milton för att ni kom!! I går förmiddag hade vi fika träff med Helle och Erik och Malin och Tilda. Så mysigt att träffas. Vi hoppas det blir snart igen!
Kan säga att vi har kallt i dag , fy farao. Ska se om inte Lars vill tända kakelugnen när han kommer hem. Känns som det blåser rakt igenom huset just nu. Tände några ljus för jag tycker det kan hjälpa. Men än så länge har det inte hjälpt. Men det ser mysigt ut i alla fall.
Lite tomt är här allt efter lill snuttan men jag pratade precis med mormor och Effi har det bara bra och mysigt!! Skönt! . Är väl man har folk omkring sig som ställer upp!! Jaha nu ska jag gå och ta lite nytt kaffe , kolla till pippin i ugnen och bara njuta en stund av ett ny städat hus. Så länge det varar... 5 vovvar inne blir ganska fort skitigt. Men inte ska dom behöva vara ute några längre stunder i denna stormen. Önskar er alla en bra dag å håll i hatten!!!


Kommentarer
stavlisa

Finns det sådana fina kransar som hänger på er ytterdörr att köpa på Tuttagården?

2012-10-09 @ 16:14:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0