Tankar

Jo innan i dag flydde jag in i sovrummet för att få vara i fred, satte mig skönt med filten. Blev ingen lång stund eftersom maten sen var klar. Men några tankar han jag tänka. Försökte fantisera om bjälkarna som är i vårat tak, låter väll helt knasigt. Men jag undrar hur dom såg ut när dom var levande träd. Var hade dom växt? Jo jag börjar själv undra hur det står still i skallen på mig... men det är rätt intressant och skönt att flyga i väg i tankarna ibland.
Efter maten körde Lars , Oliver och Linnea till ishallen. Jo då jag har förlorat henne också... men jag är glad ändå att hon följde med och tyckte det va kul. Under tiden har Effi och jag läst dom gamla vanliga böckerna, busat, sjungit, tagit på pyjamas. Sen vid kvart i sju värmde vi vällen då mina ider på vad vi skulle göra tog slut. Hon somnade gott och sov så sött när jag la henne i sängen. Då blev det kaffe stund och hundmys här i soffan. Alla vill ju va med, blir ganska trångt. Hockey folket kom hem innan matchen slutat men så klart såg Oliver slut den här hemma på tv. Nu är det något "barn program" på tvn. Linnea ser en film på sin dator och Lars sitter vid sin dator. Själv skriver jag från telefonen. Ska väll snart krypa i säng. Fast det börja en fil halv tio på fyran som jag kunde tänkt mig att se. Men jag vet ju att jag inte kan se färdigt den ändå så kanske lika bra att börja se. Vi får väll se. Nu ska jag gå och fylla på kaffet och tänka på mina kära kolleger
som jobbar i natt. För regnet har verkligen öst ner här... riktigt höst rusk!!! I dag fick jag föresten frågan om jag ville följa med på spa i Tylesand, lät riktigt nice men fick tyvärr tacka nej. Men när dom är på spa ska jag ta ett bad och göra en ansiktsmask här hemma så kan jag ju skicka en bild till dom så blir det ju nästan samma. Nä nu ska jag sluta bladdra o ta mer kaffe.



Kommentarer
Christina (Flijus kennel)

Känner också att jag skulle behöva lite egentid o ensamtid. Satsar just nu på nästa söndag när Kurts barnbarn fyller år. Han får åka så blir jag hemma med hundarna = myyyyyys!!! Ska bli spännande att följa lilla Hildur :))) Ha det!

2012-09-30 @ 20:17:41
stavlisa

Bilden på dej med ansiktsmask vill nog vi läsare också se.

2012-09-30 @ 20:32:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0