Så har vi det!

Oj nu var det ett tag sen igen, bloggandet har liksom inte hunnits med. Men nu så här en onsdag morgon ska jag nog ta och skriva några rader.
 
Kan börja med att berätta att förra veckan var jag super förkyld, Effi har ju också varit det så det är väll inte så konstigt att man blev dålig.
Men i torsdags var jag ändå tvungen att fixa med vovvarna och förbereda för helgen. Vi åkte ju i fredags till Mölndal där Linnea , Oliver , Lars och jag + 3 vovvar sov på Hotell Scandic. Ett jätte bra hotell som vi säkert kommer bo på fler gånger.
Effi hade vi lämnat hos Mormor och Morfar redan på torsdagen så att jag skulle hinna bada och fixa Jopplin , Albin och Hildur på fredagsförmiddagen  när Lars jobbade och det gjorde jag. Barnen slutade 14.20 och när dom sen kom hem körde vi och lämnade Harriet och Tindra hos Linda , Magnus och Tjabo i Grevie. Det va snällt att dom ville passa damerna till oss!!! Å vi kan ju gissa att dom haft det bra!
 
På Lördagen var det ju utställning i Kungsbacka , tyvärr upplevde jag den dagen som rörig , geggig och små jobbig. Hanar och tikar var ju i olika ringar och dom krockade så klart. Dessutom var dom på olika  ställe då detta var typ som två sammanbyggda ridhus kan man säga.
Så det va svårt att hålla koll när man skulle in. Vi placerade oss vi "hanringen" då där var mest platts och ingen gegga som vid och i "tikringen" .
 
Albin vann Championklassen med Ck och blev sen 2:a bästa hane.
Samtidigt som Lars var i ringen var jag inne med Hildur, hon vann Juniorklassen med Ck men sen oplacerad i bästa tik. Det va ganska otäckt att springa i den ringen då det va mycket geggigt och jag bara såg framför mig hur man skulle halka och ramla... men det hände inte då vi höll igen en aning.
 
Jopplin som visades fint av Karin blev utan placering (5:a) fast med Ck blev också så klart oplacerad i bästa tik.
 
På lördagskvällen gick vi ut och åt , riktigt mysigt  och gott!
 
 
Så var det utställning på söndagen igen, en mycket trevligare dag då cockrarna var i en och samma ring. Å dessutom fick vi va där det inte va så geggigt.
Albin blev inte placerad alls.
Jopplin blev 3:a med Ck sen oplac i Bästa tik
Hildur blev 2:a med Ck men och sen oplacerad i Bästa tik.
 
Men som sagt det va ändå en trevlig dag och Linnea och Oliver va super tåliga och duktiga hela helgen!!
Tack Alla för trevligt sällskap vid ringen!
 
När vi körde hem hämtade vi upp Tindra och Harriet som så klart haft det bra. Sen bar det hem för att packa av allt..... Därefter blev det till att hämta hem lill skruttan Effi som också haft det super bra.
 
Nu i veckan har vi mest städat , tvättat och försökt få h komma iordning och komma i kapp. I går putsade Lars fönster och det kändes så skönt, vi kan se ut igen. Själv fick jag städat katastrofområdet tvättstugan.... sorterat Effis garderob mm. Så i går kväll satte vi oss i soffan med gott samvete.
Effi åkte till farmor och farfar i går em så vi hade gott om tid och kunde fixa och dona i lugn och ro. Nu vid elva ska jag till doktorn men tänkte stoppa Harriet och kanske Tindra i badet innan.
 
Det ser ut att bli fint och soligt här i dag igen, härligt. Nu ska jag se om jag kan få i väg Oliver till skolan. Linnea ska vara hemma då hon också varit förkyld och febrig.
 
Ha en go dag nu alla glada!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0