Slut

Jaha då var denna sommarens semester slut. Tre veckor går fort när man blickar tillbaks fast många dagar har varit långa. Tror inte jag ska ha eller vill ha semester fler år om inte Lars har semester. Den där semester känslan har bara infunnit sig få gånger och jag tror det beror på att Lars jobbat och den vecka han var ledig var han och Oliver i Jönköping. Det finns några glimtar som varit bra. Tjejkvällen , besök av Gerd, stranden , när Hildur blev 2:a Bästa tik i Bjuv, När vi var hos Linda , Magnus och Tjabo . Men för övrigt har det inte varit så som jag önskat.
 
Det har liksom lunkat  på som vardag för övrigt. Men i går blev ändå en bra sista semester dag. Effi och jag åkte till Hembyggdsparken för att titta på Findur och Pettson. Mysigt och hon älskade det. Det blev så klart lite lek och sen glass och våffla!!
Linnea hade åkt till mormor och morfar, dom var ute och seglade och hade haft det bra.
Oliver och Lars var i ishallen då hockey skolan började i går. Så nu är det återigen långa dagar för Oliver i ishallen, men det älskar han ju.
Effi och jag körde in till hallen i går och tittade lite, tyvärr tappar man fokus med en loppa som Effi.... svårt att se riktigt.
 
Efter det hämtade vi hem Linnea från mormor och morfar. Då ville Effi stanna där så det fick hon. Vi passade på att gå ut och äta på Simons på torget i går kväll. Mysigt att va lite ute bland folk och för en liten stund fanns semester känslan där. Det va väldigt gott och uppskattat av oss alla.
 
När vi kom hem åt vi lite glass och tittade på Varg Veum filmen (stavas?) . Tycker dom är så bra!!!
 
Nu i morse vaknade jag av ett sms från Lars, kunde annars sovit en liten stund till. Men sen kvar i sju väckte jag Oliver för nu halv åtta blev han hämtad.
 
Vid halv elva kommer mormor och lämnar Effi och hämtar Linnea. Dom ska åka till Båstad, gissa om jag blev ledsen när jag hörde det.... har inget hellre velat än att vara med min mamma och tex åka till Båstad. Så ska dom det i dag.... Kul för Linnea förstås men jag blev faktiskt ledsen. Jag vill ju också så gärna!!!
 
Jag vet att sommaren inte är slut ännu men det känns så för mig. Det är så mycket jag velat göra. Umgås med Lars. Umgås hela familjen tillsammans. Åka till Ystad och strosa. Äta glass i Torekov. Räkfrossa på Hamnkrogen. Se på Eva Redberg på Fredriksdal mm mm.
 
Nä nu ska jag sluta här och sätta in lite bilder från badet vi var på i lördags i Östra-Ljungby. Och några bilder på korna som rymt och sprang runt husknuten....
 
 
Nu ska jag nog ta och borsta lite vovvar. Sen väcka Linnea vid halv tio och sen kommer ju lilla Effi hem och det blir blåsabubblor , läsa böcker , plocka saker(som lilla damen drar ut) mm. Sen börjar jag jobba halv fem. Bara en kväll i dag. Så jag slutar kvart i tio. Tycker inte om dom då jag inte kan somna när jag kommer hem och sen ändå ska upp tidigt dagen efter.... Sen är det jobb tisdag natt och hela härliga helgen. Försökte få semester då eftersom vi var bortbjudna och det är utställning i Ronneby men det fick jag inte. Tyvärr tyvärr tyvärr....
 
Ha nu en fin dag alla !
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0