Tidig

En tidig morgon rapport om Hildur. Tycker helt klart det ser ännu bättre ut i dag. Detta skumma ljus vi har i vårt hus är inte det bästa men helt klart är det nog ändå att ögat är lite mindre och mindre rött! 
Hildur var sig själv nu i morse när jag kom upp och befriade henne från tratten . Ja jäklar vad vi har pussats , hon va så glad o gosig igen och jag börjar känna igen henne mer och mer!!!! Underbart!!!!

Jag har precis rastat och matar och medicinerat hundarna. Nu sitter jag här med mitt kaffe. 
Lars och Effi vaknar säkert snart. Det är väldigt lugnt och skönt att gå upp först och få fixat med vovvarna först. 
Tyvärr är det ju blött och regnigt även denna dag...
Men det är inte mycket att göra åt det, å så länge det går framåt för Hildur känns vädret ganska oviktigt . 

I går förmiddag fixade Lars tänderna på Tindra Jopplin Harriet och Albin, dom blev så rena och fina. Nu ska vi verkligen skärpa oss med tandborstningen i detta hus vad gäller hundarna alltså. Det går ju fort och lätt. 

Ja som ni vet ska vi ju till HBG i fm , tjugo i tio har vi tid. Spännande o hoppats dom som jag tycker det är bättre. Hade man nu haft lite goa julklapps pengar kunde man ju gjort ett fynd på rean på väskan kanske. Men det ska jag säga att dom pengarna har djursjukhuset fått. Å självklart är Hildur värd var enda krona men ändå...

Har jag en jäkla tur låter Lars mig få vila lite middag när vi kommer hem. En tumme på sängen vore fasligt gott. Vet att jag kommer vara trött sen. 
Sen måste jag tvätta vidare... Så mycket tvätt hela tiden. Men det är ju inte så konstigt kanske vi är ju fem personer . 

Nu ska jag gå och fylla på kaffe koppen och sen slå mig ner hör i soffan bredvid Hildur igen. Får passa på att njuta av lugnet före stormen här... Ni vet när Effi vaknat sen är det full rulle ;) ! 
Ha så bra nu så länge❤


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0