Vilken

Vilken i ordningen av förkylningar jag haft vet jag inte men i fredags började en till. Den va riktigt jobbig i går och jag blev tvungen att ringa jobb och sjukanmäla mig. Jag var den tredje i går, inte kul för dom men det blir ju så ibland. 
I dag är det faktiskt mycket bättre men jag sa i går att jag inte kommer i natt hellre. Inte lätt att veta. Nu hoppas jag den är på rätt håll och var en riktigt light sort och inte kommer till baks med buller och bång. 
I dag har jag små pysslat här hemma. Tog kort på några av dom saker jag gjort till trappen och så. Det börjar arta sig med jul känslan faktiskt . 







Det är mysigt på kvällen när slingan i den lilla granen lyser och ljuslycktan är tänd. 
I eftermiddag när Oliver hade dys träning tig dom Effi med sig, jag passade på att slå in några julklappar . På tisdag är tanken att det ska köpas fler. Effi åker till farmor och farfar i morgon em och sover över där så Lars och jag kan köra i lugn och ro på tisdag. 

Nu har Lars oliver och Effi varit hem om för att bu kört till ishallen , oliver har skott träning nu. I fm hade han match. Ja är inte han rastad och trött i kväll så vet jag inte vad...
Så nu satte jag mig här med en kopp kaffe. Ska lägga mig lite å blunda en stund tänkte jag. 
När dom andra kommer hem blir set sparris soppa till middag , lätt gott och bra. 
Senare i kväll är det en bra film på tv , den ska jag se!!!! Och bara va och mysa. 

I dag fick min mamma komma hem från sjukhuset, hon har så otroligt ont i huvudet att jag inte kunde prata med henne när jag ringde henne i morse . Men andra värden är tydligen lite bättre så det är ju bra det. Skönt för henne att komma hem även om det oroar mig lite. Nu måste hon ta det lugnt och va rädd om sig!!!!

Jag har fått så duna rapporter från Puck , det fungerar super bra. Roligt att hörs och jag va inte speciellt orolig hellre. Sara och Niklas är riktigt duktiga. Det är Milton bevis på. 

I morgon åker lilla Nypon , det blir tomt men bra. Kommer nig träffa henne ganska snart igen. Nu är det dax för henne att lära sig allt och skapa nya band med sin nya familj . Kommer bli så bra så. 

Nå nu lägger jag mig ner lite här och blundar en stund. Ha det gott❤


Kommentarer
Nypons matte

Om jag förstått rätt så är det bara lite finslipning
på allt hon redan kan.........
kram

Svar: Jo för hon har ju grunderna nu. Kram
Susanna Rehn

2013-12-15 @ 16:32:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0