Tjejkväll

I går var det tjejkväll här på Tuttagården. Vi blev inte så många men mysigt hade vi ändå. Dagen i går ägnade jag åt matlagning och fix, roligt när man har tid och lust och det hade jag i går.
 
Det blev en västerbottenostpaj som serverades med goa tillbehör som hör till. Det blev en paj med svamp , bacon ,fetaost och tomat. En pizza med skinka mm. En stor goa sallad med allt möjligt gott i . Ett fat med kall uppskuren kycklingfilé. Mangosås , ostar , Ernst kex mm. En riktigt härlig buffé får man nog säga.
Kl 18 kom då Cecilia , Claudia och Helle. Vi satt ute i strålande väder och åt och det va så mysigt. Vid lite över åtta kom Alexandra in om och sa hej innan hon skulle till jobb.
När hon kört flyttade vi in och drack kaffe och åt Lime och Citron paj som jag också bakat under dagen.
 
Sen satt vi och pratade och bara hade det såååå bra. Claudia fick tyvärr åka hem ganska tidigt  men så kan det ju va. Vid halv tolv körde Helle hem men Cecilia stannade kvar och när kl var strax innan halv tre körde hon hem. Så jätte mysigt vi hade det!!!!!!!
Tack Alla tjejer för att ni kom!!! Och Tack även till Linnea som va med!!!
 
När vi sen gick och la oss kunde jag inte somna.... min fantasi.... ja ja någon timme nu på morgonkvisten blev det ändå.
 
 
Ja ni ser ju själva hur mysigt vi hade :)
 
Linnea sover fortfarande gott, självklart i pappas säng. Skönt att ha henne där nu när Lars är borta. Två nätter gjorda....
Ska ta och ringa Lars nu på fm och höra hur dom har det. Pratade så klart i går och då var allt bra!!
 
Solen skiner så fint här i dag , blir nog en varm och fin dag i dag också. Vi får väll se vad vi ska hitta på då. Ska börja med att tömma diskmaskinen i alla fall, ringa Lars och sen Mormor för att höra hur Effi har det och när hon ska hem. Hon hade varit på stranden i går och älskade att bada i havet.
 
Önskar er en fin och bra dag!!!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0