Söndag 23 Juni

God förmiddag! Då har Midsommar varit och det blev en bra dag. Lars och Effi började dagen med att göra en fin Midsommartång. Hon tyckte det va kul att dansa kring den och var mycket noga med att berätta att det va hennes!!
 
Kl två kom Linda och Magnus och Tjabo hit. Vi tog oss sen till Heagården som ligger ett stenkast här i från, där mötte vi upp Fam Eek .
Det blev dans och musik och lekar, har liksom blivit tradition för oss att åka dit. Efter det va vi hos oss och firade vidare som man bör. Här kommer en del bilder från dagen.
 
 
Så ja det va vår Midsommar i bilder.
 
I går var vi i Förslöv på Karneval sen blev det kaffe och go paj i Grevie hos Linda , Magnus och Tjabo. Tack för det ;) . Oliver stannad kvar där och hade säkert en mysig kväll. Vi får väll hämta hem honom i dag.
 
När vi kom hem grillade Lars , det blev gott. Sen blev det bara tv titt hela kvällen.
 
I dag blir det nog "Hemmapyssel" innan jag ska till jobb. Jobbar kväll i dag och börja då 16.30 - 21.45 . Har ett likadant pass i morgon kväll.
 
Förra veckan rättare sagt på onsdagen skulle vi ha Picknick med jobb, tanken var att vi skulle vara ute på Tullakrok. Men eftersom det regnade blev det här hos oss i ena längan. Blev en trevlig kväll!! Är så glad för mina jobbarkompisar :) .
 
Fick precis släppa in hundarna då det började regna , tråkigt. Hade varit skönt med en solig och mysig dag....
Hoppas er helg varit bra och att ni precis som vi klarade Midsommarfirandet utan regn : )
 
Tack och Hej från mig
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0