Torsdag

Vilken regnig torsdag... tvi så tråkigt men säkert välbehövligt egentligen.
Som tur var hade Helle och Erik inga planer i dag och kom till oss i förmiddags. Roligt och mysigt. Bra när det händer något speciellt som vi gick upp innan fem i dag. Dagen tenderar bli lite lång annars.
 
Men i dag gick det fort. Har nu på eftermiddagen vilat eftersom det är jobb för mig i natt. Lars har kört Effi och Oliver till mormor och morfar. Dom ska sova där och vara där i morgon när jag sover och Lars jobbar.
 
Linnea är på Liseberg med en kompis och hennes familj i dag, jätte kul för henne. Hoppas dom har det toppen och att det inte regnar allt för mycket på dom. Hon kommer hem i kväll, hon lär nog va trött då och sova länge i morgon.
 
I morgon eftermiddag ska jag göra en brudbukett och lite sådant. Hoppas det ska bli bra....
Sen lär det nog bli mys pys på kvällen kan jag tro.
 
I går eftermiddag var jag med min mamma och hennes syster på Gravarna , efter det åkte vi till klippan. Köpte mig en ny fin väska. En typisk Susse väska tycker jag nog. Blev även lite nya blommor till trädgården och några bokstäver som jag gillar.
Det blev en mysig eftermiddag!! Jag älskar att få vara med min lilla Mamma! Det ger mig kraft och energi !! Tack mamma för i går!!!
I går hade vi en födelsedags Hund här, Hildur fyllde ett år! Tänk ett år, lilla snuttan. Tiden går så fort. Vi är så stolta över alla våra valpar!! Och tack till deras fina mattar och hussar som tar hand om dom så fint.
 
Här kommer lite bilder från i går!
 
 
Nä nu blir det mat , korv och mackaroner!  Ha en bra torsdag!
 
 


Kommentarer
Mia Hvit.

Åh vad jag blir lycklig av dessa bilder!

2013-06-13 @ 20:28:36
Märta

Du ska få en KRAM när vi träffas! Jag gillar att vara med dej, min mysgurka

2013-06-13 @ 23:02:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0