Söndag

Söndag kväll och bara en natt kvar att jobba denna helgen. Skönt och tur med tanke på hur dåligt och lite jag sovit.... Fy fasen. 
Nu är jag ny badad och har gett hundarna mat och haft dom ute i regn rusket. 
Nu blir det soff läge tror jag. En stund i alla fall sen är det dax att klä på sig och köra till jobb. 
Missar ju super serien Bron i kväll, inte bra. 
I morgon när jag vaknat ska mamma och jag till HBG och köpa Skanka. Denna veckan har gått super bra. Skönt även om jag ibland kan vara hungrig. Jag kör på nu så jag snart är i Mål igen!! 

Sen måste jag köra och Gratta Helle på kvällen, får ta med Effi och Linnéa då killarna är på träning då. Fast skulle det vara oroligt med Harriet åker jag så klart inte . Jag märker inget speciellt på henne ännu, sover och vilar men annars inget. 
I dag tog vi in valplådan och har förberett. Skönt!! 
Spännande är det!! 
Det lär bli en full rulle vecka denna, fast på tisdag fm vore det kul om Fannys Matte hade tid och lust att komma på en kopp kaffe? 😊!! 
Ringer henne i morgon då jag vaknar då Lars sagt det. 

Funderar på vad man ska ha på sig nästa lördag. Alla har så fina kläder och dräkter och grejer. Jag får fundera. Å så tydligen ska man ha inne skor, vadå inne skor ? Hemma virkade eller? Jag som var så sugen på stövlar, Du får förklara för mig Siraps limpan ;) ! 

Måste trimma min lilla Hildur ❤också. Hur nu det ska bli... Ja ja det blir som det blir. 15 juniortikar ska vi slåss med... Det blir nog bara dit och tack och hej, ha ha. Men va fasen det blir ju säkert en trevlig tripp med bra sällskap . Vi ska fira på fredagskvällen oavsett , bättre att göra det innan så missar man ju inget :) ! 
Nähä nu önskar jag er en bra kväll och hoppas Brin är bra:( . 
Å tänk inte på mig som ska tillbringa 10,25 timmar ute i regn och rusk ... 
Kram❤kram❤kram




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0