Kallt om näsan

Kallt om näsan i morse när man var ute men ändå så skönt. Måtte det hålla i sig. Tittade precis på telefonen och det visar snö kl 15.00 i dag, undras om det är sant. Brukar inte stämma men hoppas hoppas!!!! 
Kanske jag ångrar mina ord i natt när jag jobbar... 
Just nu sprakar det från kakelugnen , det är så skönt. Sitter precis här bredvid och myser . Har fått i väg de stora barnen till skolan , diskat , bäddat mm. Lars har fixat dagliga tandborstningen på hundarna. 

I dag ska jag försöka sova , sov så dåligt i natt... Jävla hjärnspöke . Tänker på dom där små fyrbenta... Vi har inte märkt av dom men dom fins i mitt huvud , fullt av dom...

Om ni undrar så anmälde jag till Mjölby. Ja jag vet att jag är galen men va fasen jag får chansa och jag känner att vi behöver träna. Sen om man har en otrolig tur blir det domar ändring och vem vet har man massor med tur är det till ens fördel 😊så nu har jag den lilla trippen att se fram i mot + valp utställningen med Gerd och Alice!! 

Om jag har en jäkla tur i dag får jag med mamma till stan en liten sväng i dag, tror inte det men jag hoppas. Det är så mysigt att va lite med henne själv. Sen skulle jag vilja kolla på några typ vardags jobbe tröjor då jag inte tycker jag har några bra sådana. Vi får väll se. 

Nu ska jag nog gå och sätta på lite mer kaffe eller om jag ska ta en kopp te kanske. Sen försöka få kläder på lilla Effi som springer runt här som en liten naken fis just nu. 
Önskar en bra dag❤


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0