Väntrum

Nu äntligen sitter jag i min hörna i soffan, Tindra har tagit platsen närmast matte nu. 
Hundarna är mätta och rastade. Lars har gått och natta en trött Effi. 
Var har hela familjen varit på djursjukhuset för återbesök av Hildur. Det gick bra. Trycket i ögat var åter normalt , dom tog ett blodpropp för att se att Sänkan var ok igen. Så det ringer hon om i början på nästa vecka. Hon tyckte Hildur skulle fortsätta äta antibiotika till svaret kommit, så så får det bli. Dom kollade även öronen, inget skabb kvar tack och lov... 
Jag var genom svett när vi var där, folk i väntrummet och familjen Tajkon ( vi då) som for runt. Effi lästa ALLA broschyrer hon hitta, drack varmchoklad , bet i ett äpple , tig fram alla leksaker.... Puuu full fart. Hon är rolig den lilla hönan. 
Som ni förstår är jag glad att det gick bra i dag . Nu är mitt lilla hjärta på G igen!!

Innan i dag va vi och hälsade på ett ändå mindre hjärta, söta goa Alice( Nypon) så roligt att träffa både henne och matte. Hon växer på bra och jag tror det kommer bli en bra tös av henne!! Hon är så förbaskat söt att jag vet knappt om jag sett något så sött. 

Effi tyckte det va toppen att hälsa på och hon och Alice lekta fint , märktes att dom är kompisar sen innan. 
Effi spökade fundera även hos Gerd och ett tu tre hade hon hittat en säng att ligga  i...hon är inte blyg precis utan tar för sig om man säger så. 
När vi ändå va där anmälde vi Alice till valputställning i Hässleholm den 23/2 så nu får matte träna på bra 😉 ha ha. Nä då men spännande och kul ska det bli!! 
Då du Gerd, då ska kaffe korgen packas med kaffe och go äggmackor tycker jag. 
För vi får väll stanna ända till finalen 😊 ha ha nä nu skojade jag igen! Men kul ska det bli!!! 
Tror att Sara med godaste Puck kommer anmäla honom också. Det vore ju super kul, så det hoppas vi!! 

Jag kan ju erkänna att just nu är jag lite hungrig.... Men så är det första dagarna med slanka. Det är bara att stå ut och lida . Sitter med en flaska vatten och en kopp te för att döva hungern . 

I morgon är det skola , så i kväll ska barnen i säng vid nio. Spännande att se hur det går. Oliver somnar säkert men Linnéa det undrar jag... Hon har vänt på dygnet ordentligt . Blir bra med lite skola nu . Ja det är inte bara dom som vänt på dygnet, jag själv har börjat va uppe ganska länge. Men det blir nig andra bullar nu. 

Ja ni det va nog vad jag hade att dela med mig i kväll. 
Tack och hej❤


Kommentarer
F-Am

Ska försöka träna så gott jag kan inför debuten i ringen o kaffekorg med äggmackor lovar jag att ta med
o kanske räcker de´inte med en kanna kaffe om de´nu
blir så att vi stannar till sista man. Man vet ju aldrig.(Med god tro kan man komma långt)
Kram





Svar: Låter toppen men känn ingen press 😉å ja jag kan också fixa fika korg, å ja gott om kaffe är alltid bra att ha. I värsta fall får vi väll bjuda bort det 😊
Ja kul ska det bli i alla fall. Vi hörs snart!
Kram❤
Susanna Rehn

2014-01-08 @ 23:44:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0