Mör

God kväll, kl är 19.00 och på tv börjat nyheterna. Men i dag orkar jag inte ta in några nyheter så nu sänker jag ljudet. 
Vaknade typ halv ett i dag, ringde mamma och bestämde att jag skulle hämta hem Linnea och Effi som varit där sen morgonen . Drack lite kaffe fixa med vovvarna och i väg. 
Eftersom tjejerna ville till stranden fick fet bli det. Mormor hade varit snäll och kokat kaffe och fixat fika till töserna.
Det blev i skälderviken rakt över bron i hamnen. Men fy farao vad det blåste. Kändes som hela huvudet blev ur blåst... Mer än vanligt. Att sitta i blåst och oljud med solen i ögonen när du jobbat två nätter och sovit för lite, hum det är väll inget att rekommendera . Men allt för kidsen eller? 
Man blir ju ändå glad när man det hur mysigt framför allt Effi tycket det är. Jon är söt som spunnet socker i sin rosa bikini och rultiga ben. 
Linnea är en riktig Viking och badade hela sig. Själv  kände jag med foten och nä fy vad kalt!!!!









Vi var hemma igen efter tre och då blev det städ bädda hänga upp sandiga handdukar mm.
La mig på soffan sen och sträckte ut mig och blundade men sov inte för det vågade jag inte. Vill ju inte riskera att ligga vaken i kväll. Så här kämpar jag MIT tröttheten. Och en smula tungt huvud...

Lars Effi och Oliver är nu på träning eller rättare sagt väntar jag hem dom vilken sekund som helst. 
Sen blir det sängen för lillan Oliver ska väll äta och duscha.
Men jag ska nog bara päsa här i soffan med mina skendräcktiga tokiga tjejer...

En bild på lilla Ful Jopplin 😉 får väll snygga till henne en dag.

Nu kom kollarna hem och jag får väl resa den trötta röven från soffan ;) 

Ni då vad pysslar ni med ? Binder kransar och lägget in sill eller? 


Kommentarer
sussi

Hallo igen
Känner mig som du efter jobb 2nätter och vet att det är 3 till i slutet av veckan sen bara 2 kvar sen semester sååå skönt. Delar just nu soffa med cockervalp kommer föresten från Blue Cheyenne och min gulliga goldentjej plus en gammal katt. Men det är bara skit på dumburken så jag tror nog att sängen är mer lockande. ps härliga strandbilder måste va skönt att bo så nära havet VI hörs Sussi

Svar: Hej! Kul att du skriver! Mysigt med valp mys😊!! Det är härligt med närheten till havet men jag är uppvuxen så och tänker inte så mycket på, man tar det för givet. Nu närmar sig semester och det hoppas man ju blir bra. Ha en bra dag❤ kram
Susanna Rehn

2014-06-18 @ 20:54:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0