Strålande morgon

Wii vilken morgon, vindstilla och sol. Fortfarande dagg på både gräs och annat men det är vackert vackert så in i Norden. Varit uppe en timma nu, gett hundarna mat och haft dom ute. Va tvungen att gå runt och kolla i vår lilla "täppa" för att njuta av denna fina morgon. En morgon som ger en hopp om en ljus och fin dag, så hoppas det håller i sig.
i går bjöd vi hit Linda och Magnus. Det blev grillat och sen glass och jordgubbar. Mycket " ute lek" skratt och även en promenad. Tack snälla ni för att ni kom, verkligen trevligt :) 
det va första gången vi bjöd hit någon på länge nu som inte jag åt vanlig mat, det gick det med även om jag så klart blir frestad av lukten och synen av grillat mm. Men jag kämpar kämpar hela tiden och det gick. 
Jag har ett mål och på vägen dit små del mål och nu är snart ett mål fixat. Jag har en härlig belöning framför mig men det är några kg till, längtar tills den dagen och den känslan jag kommer ha. Ni kommer så klart höra om det när jag är där. Men som sagt det är en bit kvar men jag är också en bra bit på väg.
 
än så länge sover dom andra i familjen. Men snart hörs nog ljudet av små tassande Effi fötter skulle jag tro. Då blir det välling och barnprogram en stund, det är Effis sätt att ladda upp för en ny dag med nya spektakel , skratt och lekar. Hon är ljuvlig vår solstråle. Precis som Linnea och Oliver fast det är så klart på så olika vis. 
 
Jag trimmade aldrig Albin i går, men i dag ska det bli av. Tror jag kommer ta det nu på fm. Lika bra. Sen blir det det vanliga städet, ni vet bädda , dammsuga, plocka saker som hamnat på fel plats osv.
 
Men allt sådant går ju så mycket lättare när solen lyser och ytterdörren kan vara öppen. Hundarna njuter i fulla drag av att vara ute sådana dagar, ibland vill dom ligga i solen men mesta dels söker dom skugga. 
 
I morgon går barnen i skolan som vanligt men på tisdag är det skolavslutning. Sen väntar dom ett lång sommarlov. Jag hoppas dom får det riktigt bra fylld med saker dom tycker om att göra. Ska bli skönt att slippa tänka på idrotts kläder mm. Nä nu ska dom bara få vara vila och koppla av. Har vi tur blir det en fin sommar med sol och värme och bad för dom. Kanske en och annan glass ;) 
 
Nä nu säger jag hej för just nu, vem vet om jag bloggar lite senare i dag. Så länge önskar jag en fin dag


Kommentarer
Martina Sandmark

Hos oss är det avslutning på fredag :) och sen ska de vara på fritids två dagar till bara och sen har de sommarlov till den 19 augusti när skolan börjar igen... Och en annan får jobba kvällar och helger för att de ska få slippa fritids och va lediga

Svar: Ok. Linnea och Oliver är ju så stora att dom inte har fritids. Effi är hos mormor eller farmor när jag jobbat. Så det är perfekt. Önskar er en fin sommar ☀😊
Susanna Rehn

2014-06-08 @ 09:24:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0